Friday, March 11, 2011

Peserta DN 1st GA

Syukur..dapat juga nak update nama peserta....mula2 ada 104 penyertaan...pastu bila check balik ada yang post entry 2 kali *mungkin sebab masa pos mula2 derang tak nmpk pos derang so pos lagi sekali sedagkan sbnrnya semua komen tu kena tunggu saya sahkan* pastu bila check lagi ada pulak yang tak letak link n3 just ucapan je...so sudah tentu itu tak qualified tapi nama masuk gak dalam list cuma tak layak la kan...*sorry wild cherry* so, setelah ditolak tambah darab bahagi adalah dalam 98 penyertaan *dalam list ni ada 99 sebab ada wild cherry tapi baca status kat tepi tu ye*


1. Wild Cherry *takde link n3 pun...disqualified ni..*
1. Ika
2. Pearl Jade
3. Miss Lollipop
4. Fara8979
5. Efipurpleshine
6. ~ Emmie ~
7. Dyanzjha
8. Fadzillah Kamarudin
9. Jieda
10. my shaizhar blog contest
11. cute mum
12. azatiesayang
13. mariah_smile
14. zaikulim
15. nana
16. @lyci@
17. mama darwish
18. nurul nabila bt. medan
19. izzatul iman
20. fadwa
21. axelida
22. kakngah
23. weiydaweingwaffa
24. sarah
25. myra jay
26. hana kirana
27. adlin a.k.a kyra moms
28. umiezul
29. ika puk puk
30. nadiah
31. hyun ae
32. **sy!era_n**
33. saya yana
34. cik pulau
35. rosmina samin
36. syakila
37. dant tuah
38. taufidris
39. mama zharfan
40. zalina
41. anisahsofiah
42. adyshariz *ada 2 n3 tapi satu dah delete...kira satu je ye...*
43. nanakimie
44. wan nurul hezrina abdul halim
45. jassnani
46. cik dya
47. mummy haza
48. cempaka kuning
49. miss A
50. mr. laici
51. sophiella
52. noor fatin
53. shera haifa
54. sue_adda
55. erawatie
56. lyeah *ada 2 n3...satu je saya ambik ye...*
57. cikanna
58. toyolkiut
59. ct yuka ;)
60. tiefazatie
61. syuhada
62. kehelan
63. eb ezrin2
64. hanimqatrunnada
65. qieranna
66. huda
67. cik azizah
68. filwi nur alqis
69. geminigulrz
70. zanna orked
71. ibu ayra
72. cikpuanhady
73. ummi anum
74. mrs. asida
75. miera momo chan
76. amyeryn
77. akmafaizal
78. nur hanani *ada 2 n3 jadi ambik 1 je ye*
79. yiedpozi
80. fieda
81. azni
82. cho zilla
83. mama cyda
84. pengiklanan
85. nu'nu safia
86. kemma
87. oyen iyrid
88. azura samsuddin
89. anis nasri
90. deeba nur
91. farhana
92. xana
93. missseyra
94. my aisy
95. ein
96. tina othman
97. deqlis
98. nea flerida

3 comments:

  1. hana: jap je lagi..sy akan publish nama pemenang...dlm proses nak menaip ni....

    ReplyDelete