Monday, February 14, 2011

DN - Cabaran 50 Novel : (6) Cucur Bawang & Kopi 'O'


` Nampak buku ni kat MPH Kinta City...terus ambil dan bayar..kebetulan masa tu belum dinner jadi bila tengok ayat kopi 'o' terus jadi lapar...tapi dalam kepala dok pikir, best ke cite ni...rasanya hasrudi jawawi ni tulis buku thriller..kalau tak silap cermin novel dai sebelum ni...tapi sebab dah terpengaruh oleh perut yang lapar belasah aje la...hehehe

` Mula baca masa tengah tunggu waiter hantar makanan...punya la kelaparan sampai tak sabar nak tunggu sampai rumah hahahaha..dan nasib baik la cite ni tak menghampakan..memang HJ cuba lari dari genre thriller yang dia tulis sebelum ni...cite ni memang kelakar...ada macam-macam..romantik, suspens dan macam-macam la...pendek kata *pendek yang kata* cite dia memang best dan tak menghampakan..so bagi peminat HJ sila beli..*aku 1st time baca buku HJ*

` moral of the story : jangan ego sangat ek..

tahniah buat Hasrudi Jawawi..ternyata hasrat anda untuk lari dari genre thriller kepada cinta komedi romantik berjaya...teruskan menulis..

3 comments:

  1. tajuk yang unik dan cover yang 'sedap' :)

    ReplyDelete
  2. baru bace 15 bab... x smpt nk bace habisss... huhuhu

    ReplyDelete